Jäsenseurat

Piirin jäsenseurat:

FC Tarmo

Jormuan Tarmokkaat Urheilijat , puheenjohtaja Miikka Kortelainen, puh. 045 133 5123, sähköposti: miikkakortelainen(at)suomi24.fi

Jormuan Tarmokkaat Urheilijat on vuonna 2011 toimintansa aloittanut ja vuonna 2014 perustettu yleisseura. Toimintaa on vaihtelevasti vuoden ajasta riippuen jalkapallossa, sählyssä, lentopallossa, jääkiekossa, yleisurheilussa sekä kalastuksessa. Toiminnan tavoitteena on tarjota jokaiselle mahdollisuus harrastaa liikuntaa iästä tai kunnosta riippumatta.

Kajaanin Haka

Kajaanin Hiihtäjät, Kauko Berg puheenjohtaja, kauko.berg(at)suomi24.fi

Kajaanin Jousi

Kajaanin Kuohu,  Tarmo Lähdesmäki puheenjohtaja, tarmolahdesmaki(at)hotmail.com. Lajikohtaiset yhteystiedot

Kontion Tapio

Kuluntalahden Yritys

Laakajärven Teräs

Lehtovaaran Viri

Paltamon Jyry

Sotkamon Visa, Timo Salminen puheenjohtaja, timbe.salminen(at)gmail.com , p. 050-3091882, Ville Niskanen sihteeri,villenisk(at)gmail.com /p.  044-2606113

Sotkamon Visa on voimanostoon keskittyvä erikoisseura, joka tarjoaa urheilijoilleen hyvät edellytykset harjoittaa urheilulajiaan kannustavassa ympäristössä. Yksittäisten urheilijoiden hyvinvoinnista huolehtimisen lisäksi Sotkamon Visan tavoitteena on vaalia Kainuussa kehittynyttä korkeatasoista voimanostokulttuuria ja viedä sitä eteenpäin.

Spartak Kajaani

Suomussalmen Vastus